1/8
News Thread screenshot 0
News Thread screenshot 1
News Thread screenshot 2
News Thread screenshot 3
News Thread screenshot 4
News Thread screenshot 5
News Thread screenshot 6
News Thread screenshot 7
News Thread Icon

News Thread

Marquee Solution
Trustable Ranking IconПеревірений
1K+Завантаження
17.5MBРозмір
Android Version Icon5.0+
Версія Android
1.0.4(22-09-2023)Остання версія
1.0
(1 Відгуки)
Age ratingPEGI-3
ДеталіВідгукиВерсіїІнформація
1/8

Опис програми News Thread

Ласкаво просимо в News Thread, найкращу програму новин, яка надає вам найдетальнішу та повну інформацію з усього світу. З нашим зобов’язанням надавати високоякісний вміст і стати вашим основним джерелом для всіх ваших потреб у новинах.


Особливості потоку новин:


⭕️Будьте в курсі з широким діапазоном тем


Ми розуміємо важливість бути в курсі різноманітних тем. Наш додаток News Thread охоплює новини з різних категорій, зокрема соціальних мереж, політики, бізнесу, технологій, розваг, спорту, здоров’я тощо. Лише кількома дотиками ви можете отримати доступ до великої кількості інформації, яка відповідає вашим інтересам і вподобанням.


⭕️Налаштована стрічка новин


Наш додаток News Thread використовує розширені алгоритми для аналізу ваших читацьких звичок і вподобань. Вивчаючи вашу взаємодію, ми створюємо персоналізовану стрічку новин, яка надає статті та оновлення, безпосередньо пов’язані з вашими інтересами. До побачення з неактуальними новинами та зосередьтеся на тому, що для вас важливо.


⭕️Оновлення в реальному часі


Бути в курсі останніх подій є надзвичайно важливим у сучасному швидкому світі. Ми в News Thread пишаємося тим, що надсилаємо оновлення в режимі реального часу прямо на ваш пристрій. Будь то екстрені новини чи висвітлення важливих подій, наш додаток гарантує, що ви ніколи не пропустите жодного моменту.


⭕️Інтеграція мультимедіа


Ми розуміємо, що споживання новин виходить за рамки текстових статей. Наш додаток News Thread об’єднує такі мультимедійні елементи, як зображення, відео та інфографіку, щоб забезпечити візуальну привабливість і ефект занурення. Отримайте всебічне розуміння новин завдяки багатому візуальному вмісту.


⭕️Зручний інтерфейс


News Thread може похвалитися зручним інтерфейсом, розробленим для полегшення читання новин. Наша інтуїтивно зрозуміла система навігації дозволяє легко переглядати різні категорії, шукати конкретні теми та відкривати нові цікаві статті. Знаходьте потрібні новини, коли забажаєте, без будь-яких турбот.


⭕️Діліться новинами в соціальних мережах


Наш додаток News Thread дозволяє вам ділитися новинними статтями та вражаючими історіями з вашими соціальними мережами. Посилюйте свій голос, починайте змістовні розмови та сприяйте поширенню надійних новин за допомогою соціальних мереж.


👉У світі, насиченому інформацією, може бути складно знайти надійне та вичерпне джерело новин. з потоком новин ваш пошук тут закінчується. Наш додаток пропонує зручне та персоналізоване читання новин, надаючи детальні статті, оновлення в реальному часі та зручний інтерфейс. Завантажте ланцюжок новин зараз і відкрийте світ знань у ваших руках.


З будь-яких технічних питань або питань зв’яжіться з нами за адресою marqueesolutionapps@gmail.com. Ми докладемо всіх зусиль, щоб вирішити ваші проблеми, і вдячні за підтримку, яка зробила цю програму успішнішою!

News Thread – Версія 1.0.4

(22-09-2023)
Інші версії
Що новогоImproved PerformanceBug Fixed

Ще немає відгуків чи оцінок! Щоб залишити першим,

-
1 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Гарна програма гарантованоЦей додаток було перевірено на віруси та інші шкідливі програми і він гарантовано не містить загроз.

News Thread - інформація про APK

Версія APK: 1.0.4ID пакета: com.varniinfotech.threads.threads
Сумісність з Android: 5.0+ (Lollipop)
Розробник:Marquee SolutionПолітика конфіденційності:https://readtoday.in/privacy-policyДозволи:13
Назва: News ThreadРозмір: 17.5 MBЗавантаження: 172Версія: : 1.0.4Дата випуску: 2023-09-22 06:18:42Мінімальний екран: SMALLПідтримуваний процесор:
ID пакета: com.varniinfotech.threads.threadsSHA1 підпис : DE:85:58:27:92:31:04:3A:47:72:5C:78:0F:43:87:2C:8B:B9:4D:43Розробник (CN): AndroidОрганізація (O): Google Inc.Місцевість (L): Mountain ViewКраїна (C): USРегіон/місто (ST): California

Остання версія News Thread

1.0.4Trust Icon Versions
22/9/2023
172 завантаження2 MB Розмір

Інші версії

1.0.3Trust Icon Versions
20/7/2023
172 завантаження2 MB Розмір

Додатки в цій категорії

Вам також може сподобатися...